מסיבת רווקות ביאכטה מפנקת

1,1001,800

בואו לחגוג מסיבת רווקות ביאכטה מפנקת לשעתיים שלוש, בהפלגה תוכלו לשמוח עם הכלה לעתיד באופן קבוצתי ומגבש, כמו חוף ים פרטי, או מסיבה פרטית אבל באמצע הים, נוכל להפליג ממרינה הרצליה לעומק הים או לאורך חופי ת"א הצפוניים או חופי הרצליה לכיוון נתניה, ולהתפנק על מים צלולים וכחולים, שתייה טובה וחברה טובה, כל זה בליווי מוזיקה איכותית שתחברו לסטריאו האיכותי של יאכטת הפינוקים שלנו.

מסיבת רווקות  – כי כבר לא צריך לטרוח לארגן, הכול מוכן לכן על היאכטה❗

היאכטות שלנו למסיבת רווקות מאובזרות, ממוזגות (ברציף), מתאימות לאירוח קבוצתי, ביאכטה יש סלון, שני חדרי שינה, מטבח מאובזר, מקלחת ושירותים. אנחנו מקשטים את היאכטה לכבודכם כדי שתהיה לכם מסיבת רווקות  בלתי נשכחת עם בלוקיישן מטריף. ביאכטה יחכו לכם אבוב לטבילה בים, מזרון שיזוף בחרטום היאכטה וכל מה שצריך כדי שיהיה לכם ים של כיף, ביאכטה יש מערכות סאונד למוסיקה עם אפשרות חיבור לכל סוג מדיה.

✅על הקוקפיט יש אזור ישיבה סביב שולחן ומזרני שיזוף בחרטום ולאורך הסיפון, היאכטות מצוידות במזגן שירותים חשמליים, מערכת סאונד טובה עם רמקולים על הסיפון ובתוך היאכטה בסלון, ניתן להתחבר למערכת הסאונד עם מכשיר נייד בחיבור כבל AUX.

✅יש אפשרות לשדרג את השייט משעתיים ל-4 שעות, ע"מ לספק לכן את זמן האיכות שלכן, ולאפשר לכן את כל הפינוקים כגון, שחייה בים ושימוש באבוב, הפלגה לכיוון ת"א או נתניה, נוכל לפתוח מפרשים (כתלות במז"א), ולתת לרוח להניע אותנו ללא מנוע, ולגלים להרים את המצב רוח, הנאה חווייתית כזו תיזכר להרבה זמן, וגם תצאו עם מזכרת של הרבה תמונות לכל הרשתות החברתיות.

✅ביאכטה יש את כל מה שיש בחדר בבית מלון וספא, כולל 3 חדרים, מקרר ומקפיא, טלוויזיה, מזגן (כשעוגנים ברציף), ואבוב מאחורי הסירה כך שאפשר להיות במים מבלי לשחות, לתפוס בקבוק בירה, לטבול את הרגליים במים ולחוות את החיים במיטבם.

בהפלגה למסיבת רווקות מקבלים:

 מים מינרליים ושתייה חמה חופשי ברציף (אספרסו, קפה שחור, תה וכו'), בקבוק שמפניה גדול אחד, בלונים, שלטי מזל טוב, אבוב.

להזמנת היאכטה

 להזמנות-מלאו פרטים או חייגו

מבטיחים לחזור מהר!

077-997-7089